Om os

​Djursland Flytteforretning er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitets ydelser til den rette pris.

Vi er specialister indenfor transport til både privat og erhverv. Så har du en special opgave så tøv ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert være behjælpelige. Lad os hjælpe dig ved din flytning.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Send os en mail under kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud -​God fornøjelse med hjemmesiden!​​

 

​Vi tilbyder forsikring af alt dit gods under fragt.

​Herunder kan du læse mere om vores forsikring, som du naturligvis er omfattet af når du benytter os som din transport virksomhed.

Har du nogle spørgsmål til forsikringen er du mere end velkommen til at kontakte os og få svar på evt. spørgsmål.​

Har du brug for hjælp til din flytning, har vi hos Djursland Flytteforretning 30 års erfaring som flyttemand for private i Ebeltoft, Grenå og resten af Djursland. Vi klarer jobbet hurtigt, sikkert og effektivt og udfører naturligvis opgaven med respekt for dine ejendele.

​Ønsker du et flyttetilbud, så du selv slipper for at røre en finger, når du skal flytte, tilbyder vi billig flytning, der er nemt og og bekvemt. I og med, at vi har været mange år i branchen, ved vi, hvordan dine ting skal pakkes for at stå stabilt – og vi har selvfølgelig relevant materiale til indpakning som papkasser og tæpper. Vores flyttebiler har stor plads, og vores flyttemænd er dygtige til at udnytte hele pladsen.​

 

Hvad koster en flyttemand?

Du kan kontakte din flytemand for at få en en pris på flytning, da det afhænger meget af opgavens omfang, samt hvor der skal flyttes til og fra. Vi har nogle dygtige flyttemænd, der tager sig rigtigt godt af alle dine ejendele og giver god service. Og så overholder vi altid vores aftaler.

​Vil du gerne have et kvalitetsbevidst flyttefirma til at hjælpe med din flytning, er du i trygge hænder hos os. Hvorfor selv bruge tid og kræfter på det, når du kan hyre professionelle fagfolk, der med glæde gør det for dig uden problemer?

+30 års erfaring   

Konkurrencedygtige priser   

Hurtig og serviceminded   

Djurs Flytteforretning